【體路專欄】日理萬機o既國足主為o左重振雄風,拉大隊參加NTC(NIKE TRAINING CLUB),早2次富足主因為有o野做去唔到,就畀佢唱我笠水, 好啦,上星期富足主終於有時間,諗住去睇下佢有幾FIT啦, 點知・・・・・唉,我都係費事講得太多喇,總之有圖有真相啦。( 鳴謝靚女導師UTAH提供圖片)

10403642_10152763926200561_8457684026962323604_n

上星期國足主指桑罵槐,暗示富足主性向成疑,我真係懶得澄清, 不過佢老屈我退休之後好得閒,就真係點都要回應一下, 以免廣大FANS擔心。大家仲記唔記得, 外賣仔同段水流大師兄決戰之前, 都係一副懶懶閒唔嗲唔吊咁o既態度,卒之就畀外賣仔陰到應一應。 查實富足主最近養尊處優,都只係為下一波o既復出做準備。

就o係夏體硬衛冕記協盃失敗之後,一班高層曾經召開過高峰會議, 大家一致認為球隊係時候改革,更決定仿效港超聯咁, 先搞好球隊內部架構,更有意加設CEO等職位。本來富足主都好驚會一闊三大, 但係睇返港超球隊,原來呢o的職位唔使全職,咁就好辦事啦, 今日就o係度公佈夏體硬新一季o既球隊架構:

行政蠢材:國足主
召集人(日常事務):同上
副召集人(飲飲食食):又係佢
便秘書長:一樣
壽司庫:同一人
傳餸經理:富足主
指定贊助商:NIKE
吉祥物:5+HIM(第N次連任)
不祥物:黑龍波、可樂暉(雙冠軍)

富足主
logo-dlm-small

Comments