最近天氣時晴時雨,唔少人都因為咁而病倒,富足主亦打敗仗,放3日假就病足3日,認真慘情。

其實又邊會有人未病過,只要對正下藥,好快藥到病除。富足主睇完醫生後,亦都逐漸好轉,好快可以復出,統領夏體硬打江山。

最近香港亦都病o左。先有老師爆粗鬧警察,繼而再有支持特首o既學童聲稱畀人打。之後特首竟然要求教育局提交報告,仲話出動重案組去查;網上亦有大量改圖聲討呢位疑似講大話o既小朋友。富足主雖然平日都鍾意抽水,但係對上述兩單新聞就唔敢亂share。老師講粗口,表面上當然係唔o岩,但大家係咪要理解下佢因乜事要激氣到爆粗呢;至於小朋友就更陰功,佢分分鐘連自己做緊乜都未知,就要畀各位網上判官口誅筆戈,要鬧o既係咪應該鬧控制佢o既大人呢?

有時做人最驟忌就係未審先判,或者呢個已經成為社交網站o既潮流,但係富足主一直就好反對咁做。就好似國足主上一期偷o左我影阿聲張相,想又借o的易排除異己,我係絕對唔容許o既。

dllmsports-0815

阿聲早排擅自偷食水撥,相信係得罪國足主o既原因。

富足主
logo-dlm-small

Comments